Hyvinvointikiertue

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kevään 2022 aikana toteutettiin Reumatropin Hyvinvointikiertue. Alkuvuodesta huhuilimme halukkaita reuma- ja tules-yhdistyksiä kutsumaan meitä luennoimaan jäsenistölle hyvinvointiteemalla.

Saimme kutsut Laitilaan, Lestijokiseudulle, Vaasaan, Tampereelle, Tornioon, Nurmijärvelle ja Saarijärvelle. Niinpä jalkauduimme näihin seitsemään yhdistykseen kertomaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ja kokeilemaan hyväksi havaittuja "luomutroppeja" live-yleisön edessä. 

Palaute, joka näistä hetkistä saatiin, oli mieltälämmittävää. Kiitos kaikille yhdistyksille vieraanvaraisuudestanne!

Alta voit katsella kuvasarjaa kiertueelta. 

Lämmin kiitos näistä hetkistä!


P.S. Kiertueella mukana olleet yhdistykset ja osallistujat: muistattehan palauttaa meille 31 päivän Troppihaaste -lomakkeet! Ne voi palauttaa sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta tai viedä yhdistykseen, joka toimittaa ne meille. 

Nurmijärven porukkaa poseeraamassa.
Saarijärven luontobongausryhmä etsi kuvauspaikakseen jykevän puun.

31 päivän Troppihaaste

Voit palauttaa 31 päivän Troppihaaste -lomakkeen tänne. Skannaa tai kuvaa lomakkeesi, täytä yhteystietosi ja klikkaa "Lähetä lomake". 

Kaikki haasteeseen osallistuneet osallistuvat Reumatropin tuotepalkintojen arvontaan, joten muistathan täyttää osoitetietosi huolellisesti. Ilmoitamme mahdollisesta voitosta myös puhelimitse.

 Onnea arvontaan ja kiitos, kun otit osaa haasteeseen!