Laulun voimaa -toiminnallinen verkkoluento

  • ke 9.6.2021 klo 1415
  • Zoom-verkkopalvelu

Tule virkistymään ja juhlistamaan alkavaa kesää musiikin ja laulun parissa!

Reumatropin ja LauluAvaimen toiminnallisella luennolla piristyt takuulla. Luennolla lauletaan tuttuja, vanhoja lauluja ja kuullaan laulun lomassa uusinta tutkimustietoa musiikin hyvinvointivaikutuksista. Luennolla kokeillaan lisäksi laulullisia harjoituksia, jotka vetreyttävät äänen lisäksi mieltä ja kehoa. Laulamisen vaikutukset kehoon voivat olla myös kuntouttavia ja monipuolisesti toimintakykyä ylläpitäviä.

Laulujen sanat saa näkyviin ruudulle ja mikrofonit pidetään kiinni, joten voit huoletta keskittyä nauttimaan laulamisesta omalla ihanalla äänelläsi. Luennoitsijana ja laulattajana toimii Tuula Tenni, LauluAvaimen toiminnanjohtaja ja opettaja.

Aika: Keskiviikkona 9.6.2021 klo 14-15

Paikka: Sinun kotisi, Zoom-etäyhteys. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi muutama päivä ennen tilaisuutta.

Luennoitsija: LauluAvaimen toiminnanjohtaja ja opettaja Tuula Tenni

Järjestäjä: Reumatroppi-hanke, Reumaliitto

Kenelle: Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään omaa hyvinvointiaan ja terveyttään ja joita laulattaa!

Koulutus järjestetään Veikkauksen tuella ja on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen 6.9.2021 mennessä Webropolin kautta tästä linkistä!

Laulun voimaa -verkkoluennon mainos. Tekstissä sanotaan: "Tule virkistymään ja juhlistamaan alkavaa kesää musiikin ja laulun parissa! Laulaminen aktivoi aivoja ja vetreyttää kehoa ja mieltä. Toiminnallisella luennolla lauletaan tuttuja lauluja, kokeillaan laulullisia harjoituksia ja saadaan uusinta tutkimustietoa musiikin hyvää tekevästä vaikutuksesta.  Laulujen sanat saa näkyviin ruudulle ja mikrofonit pidetään kiinni, joten voit huoletta keskittyä nauttimaan laulamisesta omalla ihanalla äänelläsi. Luennoitsijana ja laulattajana toimii Tuula Tenni, LauluAvaimen toiminnanjohtaja ja opettaja." Luento järjestetään Zoom-palvelussa 9.6.2021 klo 14-15. Ilmoittautuminen 6.6. mennessä.