31 päivän troppihaaste yksityishenkilöille

Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

 Reumatropin tuotepalkinnoilla palkittiin Sisko L., Tuula L., Johanna V. ja Maria N. Palkituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Troppihaaste on auki vuoden ympäri

Jos haluat ottaa troppihaasteen vastaan omalla ajallasi ja katsoa, millaisesta liikkeestä, kulttuurista ja luonnosta oma arkesi koostuukaan, voit ladata ja tulostaa lomakkeen alla olevasta linkistä. Kutsu myös perheesi tai ystäväsi mukaan! 

Kuka saa täytettyä kaikki ruudut tai kerättyä eniten minuutteja?

Lataa ja tulosta lomake klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

Esimerkkejä liikuntahetkistä:

Pyöräily, postinhakumatka, geokätköily, suunnistus, aamu- tai iltavoimistelu, hiihto, uinti, lemmikin ulkoilutus, frisbeegolf, pilates, tasapainoharjoittelu, asiointimatkat kävellen tai pyörällä, luistelu, kotijumppa, kuntosali, pallopelit, ryhmäliikunta, sauvakävely, siivoaminen, jooga, ym. 

Esimerkkejä kulttuurihetkistä:

Elokuvissa käyminen, lukeminen, äänikirjan tai podcastin kuuntelu, lautapelit, kirjoittaminen, käsityöt, museossa tai näyttelyssä käyminen, ristikot, sudokut, älypelit, teatteri, musiikin kuuntelu, laulaminen, tanssiminen, askartelu, kirjastossa käyminen, maalaaminen, tapahtumat ja kerhot, musisointi, leipominen, runoilu, ym.

Esimerkkejä luontohetkistä:

Metsä- tai laavuretki, rentoutushetki luonnon helmassa, lintubongaus, luontokuvaus, kasvi- tai eläintunnistus, sääseuranta, piha- ja puutyöt, viherkasvien hoitaminen, marjastus, sienestys, villiyrttien kerääminen, luontotaide, luonnon ihailu, eläimien tarkkailu,  ym. 

Luminen silta
Troppihaaste innostaa liikkeelle vuoden ympäri! Kuva: Jenni Karvonen