Hyvinvointikiertue 2022

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kevään 2022 aikana toteutettiin Reumatropin Hyvinvointikiertue. Alkuvuodesta huhuilimme halukkaita reuma- ja tules-yhdistyksiä kutsumaan meitä luennoimaan jäsenistölle hyvinvointiteemalla.

Saimme kutsut Laitilaan, Lestijokiseudulle, Vaasaan, Tampereelle, Tornioon, Nurmijärvelle ja Saarijärvelle. Niinpä jalkauduimme näihin seitsemään yhdistykseen kertomaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ja kokeilemaan hyväksi havaittuja "luomutroppeja" live-yleisön edessä. Kaiken kaikkiaan kiertue tavoitti 148 reumayhteisön jäsentä, jotka muuten olisivat jääneet paitsi Reumatropin ilosanomasta.

Kiertueella haastoimme yhdistykset mukaan 31 päivän troppihaasteeseen. Haastelomakkeita palautui lopulta neljästä yhdistyksestä. Lopputulemana oli 

  • 25 745 minuuttia liikkumista,
  • 23 985 minuuttia kulttuurihetkiä ja
  • 10 170 minuuttia luontoaltistusta.

Ei hassummin! Suosituimpia liikkumismuotoja olivat kävely, arkiliikunta, pyöräily, vesiliikunta ja kotijumppa. Kulttuurin muodoista puolestaan lukeminen, käsityöt, laulaminen ja ristikot nousivat kärkisijoille. Luonnossa taas viihdyttiin retkeilemällä kävellen ja tekemällä vuodenaikaan sopivasti erilaisia istutus- ja pihatöitä.

Koko kiertueesta saatu palaute lämmitti mieltä. Kiitos kaikille yhdistyksille vieraanvaraisuudestanne! Alta voit katsella kuvasarjaa kiertueelta.


Lämmin kiitos näistä hetkistä!

Nurmijärven porukkaa poseeraamassa.
Saarijärven luontobongausryhmä etsi kuvauspaikakseen jykevän puun.